Titanium

Sharpness. Lightness. Innovation.
Titanium. 

Titanium

Sharpness. Lightness. Innovation.
Titanium. 

Fiskars introduserer den siste innovasjonen innenfor kniver gjennom serien Titanium. 

Imun mot rust, og med det høyeste forholdet mellom styrke og vekt av alle metaller, så har titan lenge blitt verdsatt for ett av verdens mest anvendelses vennlige materialer. Men selvom ren titan er et populært metall innenfor blant annet luftfart prosjekter og bruk i medisinske instrumenter, så har ikke evnen til å holde på skarphet gjort sitt til at det tidligere har blitt brukt i kjøkken kniver.

Før nå.

Fiskars introduserer den siste innovasjonen innenfor kniver

Lett, holdbar og ergonomisk

Fiskars Titanium tilbyr ekstrem kontroll og ytelse. Takket være titanens unike egenskaper, blir kniven ekstremt lett - så lite som 107 gram - og blir derfor usedvanlig enkle å håndtere. Serien ruster heller ikke, og korrosjon er et problem man nå kan si farvel til på kjøkkenkniver. Det ergonomiske håndtaket gir et komfortabelt grep, og det unike 3-dimensjonale mønsteret sikrer et stødig og sikkert grep under alle forhold. 

Med seriens Santoku kniv, Grønnsakskniv, og Kokkekniver (20 cm og 16 cm), kan enhver kokk og amatør oppdage titanens unike egenskaper på kjøkkenet gjennom denne unike serien.

Unik teknologi og skarphet

Fiskars Titanium er utviklet med den revolusjonerende LZR-EDGE teknologien. I denne innovative prosessen forankres mikroskopiske titankarbidpartikler i knivens egg, noe som som øker holdbarheten og levetiden. Eggen vil holde skarpheten mye lengre enn det man er vant til - tester viser faktisk at denne spesielle teknikken gjør at bladet holder seg skarpere hele 4 ganger lengre enn standard kniver.

Gjennom den anerkjente CATRA metoden, som tester knivenes skarphet og holdbarhet, har alle disse knivene fått stempelet "Excellent" - Den høyste mulige scoren.