Fiskars Xact™

Om det er beplantning av nye vekster, luking og avslapning eller innhøsting av grønnsaker så gir hagen oss en helt spesiell følelse. Med vår Xact serie kommer disse små og store gledene enda bedre til sin rett gjennom sitt unike gjennomtenkte design og ikke minst en ergonomi som gjør jobben både lettere og enklere.

Se hele serien her ›

Vi er helt sikre på at du kommer til å bli meget fornøyd med våre Xact produkter! Ja så sikre er vi at hvis du formodentlig ikke blir fornøyd - Ja da får du pengene tilbake!

Happiness guarantee

Planteredskaper

Finnes det noe bedre enn å se liv ta form i hagen? Med Xact Planteredskaper blir jobben både lettere og mer fornøyelig. Redskapene er ergonomisk korrekte slik at beplantning, kultivering og fjerning av ugress blir en overkommelig oppgave. For at arbeidet skal være så skånsomt som mulig, har vi utstyrt planteredskapene våre med avrundede kanter. Det sørger nemlig for at jord og røtter ikke ødelegges så lett, slik at plantene får de beste betingelsene til å vokse seg sterke og frodige. Et meget komfortabelt grep sikrer gjennom SoftGrip™ detaljer, og håndtakets design gjør at redskapen kan brukes i forskjellige posisjoner. Det lange håndtaket gir både ekstra kraft og moment når det er nødvendig.

Kultiveringsredskaper

Enhver hageeier vet at jorda man dyrker i er avgjørende for at planter og liv får gode oppveksvilkår. Xact serien har redskapene for å få det beste ut av jorda man dyrker i gjennom kultivatorer, hageskyffler og andre redskaper som gjør sitt til at jorda holder seg næringsrik.  Skaft i herdet, profilert aluminium som minimaliserer vekten og hever ergonomien gjør jobben så lett som mulig. Det behagelige SoftGrip™ grepet sitter godt i hånden, og gir god support under arbeidet.

Spader, Skuffer og Greip

Større gravearbeider kan være en utfordring når ikke de rette redskapene er på plass. Xact™ serien inneholder spader, skuffer og greip som letter jobben betraktelig gjennom sitt gjennomtenkte design og utforming. Redskapene tar i bruk kun de beste materialene, og ergonomien er satt i høysetet slik at jobben som skal gjøres går unna så lett som overhode mulig.