Fileteringskniver

Ved tilberedning av fisk er det avgjørende med riktig kniv for å filetere, fjerne bein og ta vare på fangsten. Fiskekjøttet er svært delikat, og fileteringsknivene er designet spesielt for å gi nøyaktige kutt. En god fiskekniv er tynn, fleksibel og laget av rustfritt materiale som alltid bør være skarpt. For å få enda bedre kontroll og sikkerhet under arbeidet, kan du bruke en fiskegaffel til å holde fisken på plass mens du skjærer.

Fileteringskniver

Ved tilberedning av fisk er det avgjørende med riktig kniv for å filetere, fjerne bein og ta vare på fangsten. Fiskekjøttet er svært delikat, og fileteringsknivene er designet spesielt for å gi nøyaktige kutt. En god fiskekniv er tynn, fleksibel og laget av rustfritt materiale som alltid bør være skarpt. For å få enda bedre kontroll og sikkerhet under arbeidet, kan du bruke en fiskegaffel til å holde fisken på plass mens du skjærer.

Fiskars fileteringskniver

En god fileteringskniv er tynn, fleksibel og laget av rustfritt materiale som alltid bør være skarpt. Fiskars fileteringskniver er laget av holdbare og slitesterke metaller som tysk og japansk rustfritt stål og har den riktige fleksibiliteten for tilberedning av fisk. Knivene leveres i klassisk design, med skaft i varmebehandlet bjørk eller i oppvaskmaskinsikker utførelse. Og for hjemmekokken har bladet på Norden-modellene en faset kant på 26 grader.

Se også:

Se