Forskjærskniver

Riktig tilberedning av kjøttet får frem aromaen og bevarer mørheten. Hvordan kjøttet serveres er også viktig for helhetsopplevelsen. Det skarpe, tynne bladet på en forskjærskniv, ofte kombinert med en forskjærsgaffel, bidrar til perfeksjonen i en lettbrunet carpaccio, eller til å ta vare på den sprø stekeskorpen på en oksestek ved å redusere motstanden når du skjærer. Bladet glir skånsomt gjennom kjøttet og gir tynne, jevne skiver av smakfullt kjøtt.

Forskjærskniver

Riktig tilberedning av kjøttet får frem aromaen og bevarer mørheten. Hvordan kjøttet serveres er også viktig for helhetsopplevelsen. Det skarpe, tynne bladet på en forskjærskniv, ofte kombinert med en forskjærsgaffel, bidrar til perfeksjonen i en lettbrunet carpaccio, eller til å ta vare på den sprø stekeskorpen på en oksestek ved å redusere motstanden når du skjærer. Bladet glir skånsomt gjennom kjøttet og gir tynne, jevne skiver av smakfullt kjøtt.

Fiskars forskjærskniver for kjøtt

Fiskars forskjærskniver tilbyr kniver av ypperste kvalitet for enhver anledning. Med innovasjoner som sørger for langvarig skarphet ved hjelp av LZR-EDGE i Fiskars Hard Edge og en optimalisert vinkel på knivbladet i Fiskars Norden finnes det et tilbud til enhver kokk. De lettstelte serveringsknivene er produsert av japansk rustfritt stål. De er oppvaskmaskinsikre og har dypere fingerbeskyttelse for økt sikkerhet. Norden-knivene tilfører en tradisjonell touch, med premiummaterialer som tysk stål med høyt karboninnhold og skaft i varmebehandlet bjørk. Også forskjærsgaffelen har en gjennomtenkt utforming, med en gaffel i kvalitetsstål, en perfekt ledsager til forskjærskniven ved enhver anledning.

Se også:

Se