Asiatiske kniver

Santoku-kniven er en allroundkniv inspirert av det asiatiske kjøkken, og den er litt kortere og tynnere enn den beslektede kokkekniven. Santoku-knivene er perfekte til finkutting av grønnsaker og kjøtt, særlig når det trengs fine, tynne skiver. De kan også brukes til finhakking av urter. De asiatiske knivene Nakiri og den Kinesiske Kokkekniven har bredere knivblad som er særlig velegnet til oppkutting av store grønnsaker, mens Deba har svært skarpt blad med tynn spiss for delikat oppskjæring av fisk eller kjøtt.

Asiatiske kniver

Santoku-kniven er en allroundkniv inspirert av det asiatiske kjøkken, og den er litt kortere og tynnere enn den beslektede kokkekniven. Santoku-knivene er perfekte til finkutting av grønnsaker og kjøtt, særlig når det trengs fine, tynne skiver. De kan også brukes til finhakking av urter. De asiatiske knivene Nakiri og den Kinesiske Kokkekniven har bredere knivblad som er særlig velegnet til oppkutting av store grønnsaker, mens Deba har svært skarpt blad med tynn spiss for delikat oppskjæring av fisk eller kjøtt.

Asiatiske kniver fra Fiskars

Fiskars allround asiatiske Santoku-kniver spiller en sentral rolle på kjøkkenet. De er perfekte til oppkutting av grønnsaker, kjøtt og sjømat, særlig når du skal lage fine, tynne skiver. På samme måte bidrar Nakiri og den Kinesiske Kokkekniven til enkel og komfortabel oppkutting av store, harde grønnsaker. Fiskars gir deg flere ulike asiatiske knivserier å velge mellom. Modellene med knivblad i japansk stål med høyt karboninnhold tilbyr høy ytelse, mens de fleste er oppvaskmaskinsikre for å gi enkelt vedlikehold.

Se også:

Se